We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

miercuri, 5 octombrie 2011

Procesul mortii megastarului Michael Jackson



            Procesul Dr. Conrad Murray continua, în a doua saptamâna.
 Luni 3 octombrie, medicul acuzat de uciderea din culpa a pacientului Michael Jackson, a  ascultat noile marturii depuse la bara, in fata  Curtii Superioare din Los Angeles, noi martori si parti interesate venind sa lamureasca circumstantele mortii Regelui  Pop  in 25 iunie 2009, datorita unei  supradoze de medicamente.
 
In conformitate cu ipoteza avocatilor Dr. Murray, care spune ca Michael Jackson însusi si- ar fi administrat supradoza  de propofol, care i- ar fi cauzat moartea,  RadarOnline spune ca LAPD  pur si simplu nu a gasit amprentele lui  Michael Jackson pe flacoanele de  Lorazepam sau Propofol. Nu a fost gasita nici macar o amprenta partiala a lui  Michael sau  vreo alta amprenta de origine necunoscuta .

Medicul de urgenta, Richelle Cooper, care a declarat  vineri, ca Michael Jackson era in "moarte clinica", la sosirea  la UCLA, a explicat modul în care s-au intamplat lucrurile.

Dr. Cooper a spus ca, în opinia sa, eforturile de a-l readuce la viata pe MJ în spital au fost "inutile".
"Evaluarea mea, atunci cand (Michael Jackson) a sosit, a fost faptul ca el era în moarte clinica Si aceasta  de aproximativ o ora (de cand incetase sa mai respire), eforturile de resuscitare au fost, probabil, în zadar.."

Moartea a superstarului a fost pronuntata la 2:26 ora locala.

Medicul de urgenta a fost în contact telefonic cu echipa de salvare care a a fost chemata de urgenta la domiciliul lui Michael Jackson, dimineata tarziu. Ea a spus instantei ca  era gata sa pronunte ora  mortii de la 12:57, din informatiile furnizate de catre paramedici, dar ca dr. Conrad Murray a insistat ca superstarul sa fie dus la spital.

Dupa declararea oficiala a mortii, Dr. Cooper a mers sa viziteze copiii lui Michael Jackson, Prince, Paris si Blanket.
 "Ei plangeau,  in mod isteric, dar erau consolati de  catre o persoana descrisa ca fiind  dadaca lor."

Dr. Cooper si paramedicii au spus instantei ca dr. Conrad Murray nu le-a spus dupa sosirea lor la domiciliul superstarului,  ca a administrat pacientului propofol , anestezic puternic care la ucis pe Michael Jackson, în pofida întrebarilor repetate referitoare la ce medicamente a administrat pacientului.

Asta  va conta mai mult probabil, pentru ca medicul sa ia peste patru ani de închisoare.

A urmat apoi Dr. Nguyen Thao, un cardiolog de la Ronald Reagan UCLA Medical Center, pentru a depune marturie.
Ea a spus ca dr. Conrad Murray era incapabil sa dea o estimare a timpului scurs între momentul in care inima cantaretului a încetat sa mai bata si sosirea sa la spital, ceea ce era totusi esential in incercarea de a-l salva.
" El nu avea notiunea timpului, pentru ca spunea, nu purta ceas . Nebun ! "
Mesajul pe care Dr. Nguyen Thao doreste sa-l transmita este ca Michael Jackson ar fi putut fi salvat!
Cardiologul a a spus ca dr Murray nu isi putea aminti la ce ora i-a administrat Lorazepam sau la ce ora pacientul a incetat sa mai respire. Ea explica " nu a fost un caz in care medicul nu a facut ce trebuia sa faca, ci un caz in care ceea ce trebuia sa faca , nu a facut suficient de repede ! "

Ultima marturie a fost cea a Dr.Joanne Pashardes, care lucreaza in Houston,
si care a mentionat ca in cursul diminetii cand discutase cu Dr. Murray despre un alt pacient comun care suportase o interventie chirurgicala de curand, Dr. Murray totusi, isi amintise informatii detaliate  despre acesta.

 Sa fie vorba despre o presiune mai mare cand vine vorba despre Michael Jackson ?? Desigur !
In orice caz , Dr. Murray pledeaza nevinovat.

Niciun comentariu: