We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

duminică, 27 iunie 2010

Michel Jackson - Xcape - the best



Xcape, unrealise from 7even album.
Cand am auzit acest cantec,  mi-a placut foarte mult, e ferm, clar si fara drept de ehivoc, asa ca  Xcape, piesa rock,  desi  nu ma preocupa in mod special stilul rock sau hardrock sau heavymetal, m-a cucerit.
 Michael avea aceasta abilitate nativa de a folosi mijloace deosebit de complexe in cadrul aceluiasi cantec. Iar versurile, ce sa mai spun, exprima foarte clar ceea ce fiecare dintre noi , a simtit cel putin , o data in viata, dorinta de a scapa din latul tot mai strans impus de sistem, dorinta de a-i fi respectata intimitatea si optiunile de viata , fara a da socoteala cuiva, pentru deciziile sale, si nu ma refer la legislatie aici , ci la acei "prieteni " care se apuca sa emita   "judecati  de valoare " la adresa noastra.  Toti am fost trecuti prin acest "ciur"  , macar o data, de catre cunoscutii, rudele sau apropiatii nostri, stim cum e, deci fiecare are o viata de trait si trebuie sa o traiasca asa cum isi alege, fiecare vrea sa decida pentru el pt ca fiecare isi va suporta consecintele deciziilor sale, nu altul ... asa ca ...
Aceasta piesa,  este o piesa Manifest, care exprima clar drepturile omului la libertate,  la propriile opinii si optiuni de viata,  fara a permite cuiva sa-i judece aceste optiuni , in general toti vrem asta , pentru ca fiecare isi traieste viata lui , si stie de ce,  la un moment dat a optat pt o varinta sau alta, in concluzie nu are nevoie sa-i spuna altcineva din exterior ce era mai bine pentru el.  
Aceasta piesa merita un videoclip de calitate, asa ca imi permit sa spun ca  l-am facut , acesta este, imaginile sunt din Threatened, Ghost, This Is Iit-Beat It, This Is It - Thriller, This Is It - Threatened.  Am incercat sa urmaresc linia melodica, coregrafia nou obtinuta din imbinarea acestor cadre noi, conducand in final la un rezultat multumitor pentru mine si sper si pentru MICHAEL. Imaginile folosite sunt de inalta calitate, si a rezultat un video HQ, si poate fi urmarit in  480, binenteles ca nu a fost usor sa gasesc astfel de imagini , dar Michael mi le-a aratat, pe unde erau si am refacut versiunea initiala , pe care dupa ce am salvat-o,  la vizualizare , imaginile erau atat de proaste incat , m-a bufnit plansul, dar pt ca in general nu renunt usor, am luat-o de la capat si am pornit iar la cautat imagini de calitate superioara, si asa , pana la urma tot l-am facut. Daca m-ar intreba acum cineva, unde am gasit imaginile si cum am asezat cadrele, n-as mai sti sa povestesc, stiam doar ca vreau sa fac acest videoclip, ca mor sa-l fac, si ca il voi face indiferent de cate ori va trebui sa il refac!!!
Aceasta Piesa Mare,  merita un video de calitate si Michael m-a ajutat sa-l fac, spun asta pt ca asa e, multe nu stiu exact cum le-am potrivit.. si acum cu cat il privesc mai mult , realizez din ce in ce mai bine, cat de bun a iesit pana la urma acest video,  fireste ca se putea si mai bine dar....avand in vedere ca dansul nu este din Xcape, pentru ca nu exista video la Xcape, cred ca se potriveste destul de bine coregrafia cu melodia , cu dinamica piesei si versurile.. 
Thanks to You Michael  !!!
So... enjoy with Michael :
http://www.youtube.com/watch?v=pMhOJJqQFOA
Acest video  a fost interzis de Sony in YT ..asa ca il avem aici :

6 comentarii:

Carmen spunea...

Ba exista comentarii, eu, Carmen, Martie din Post ! Michael jackson, I miss you, I need you ! God bless you, Ro !

Carmen spunea...

Modestule "privitorbanal", multumesc pentru acea adresa. Am sa intru sa vad. I.L.Y.Michael jackson

Ro spunea...

MULTUMESC, PRIVITORBANAL, foarte dragut din partea ta, ca ne-ai semnalat acest video.

Max ♥ spunea...

RO,ti-a iesit perfect vdc-ul..nu mai zic de melodie :X:X asa cum ai prezentat.. pune in lumina problemele oamenilor..Love all :X Keep the faith!

Carmen spunea...

Buna tuturor celor care-l adora pe Michael Jackson ! Ro, da-mi voie sa-ti multumesc iar si iar pentru tot ceea ce ai creat pentru noi si sa-ti urez: sanatate, noroc, Dumnezeu sa te binecuvanteze ! I love forever Michael jackson, I miss him !

Carmen spunea...

Cel mai mult mi-a placut ideea ta, Ro, ca Michael te-a ajutat sa gasesti imaginile potrivite. Si eu cred ca da, pentru ca este exact pe muzica dansul ce l-ai gasit.Iar eu ador Ghost; sa nu ma crezi crazy, dar episodul cu scgeletul dansand si acel Arlechino care privea scheletul si aproba razand, imi plac cel mai mult.Te imbratisez cu drag pe tine Michael, si pe tine,Ro(together...)!