We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

joi, 7 iunie 2012

Michael Jackson: Brothers of King of Pop to launch Unity Tour this year

Fratii legendarului Rege al Muzicii Pop, Michael Jackson, sunt pregatiti pentru a incepe un turneu in acest an - The Unity Tour.
Conform unui nou raport, ei sunt foarte incantati de a avea posibilitatea sa interpreteze unele dintre cele mai iubite cantece pentru fani, si fanii sunt foarte incantati de asemenea.
Potrivit Digital Spy, Jermaine Jackson a spus referindu-se la viitorul turneu :
 "Sunt atât de fericit şi incantat sa evoluez din nou pe scena,alaturi de fraţii mei. Abia astept sa cantam toate acele melodii care sunt parte din viaţa noastră. Noi suntem gata pregatiti si angajati sa pastram moştenirea familiei în viata si sa evoluam din nou la cel mai înalt nivel de excelenta, creativitate, si mai presus de toate, integritate. "
 Potrivit aceluiaşi raport, turneul va incepe in iunie si va avea loc in mai multe orase din America. Nu este nici o îndoială că fanii asteapta cu nerabdare un turneu ca acesta de o lunga perioada de timp. Este sigur că fanii chiar şi de generaţie mai noua se gandesc sa participe la acest spectacol, si sunt incantati de viitorul turneu.

  În luna iunie a acestui an,in 25 iunie, se implinesc trei ani de când Michael Jackson a trecut dincolo, iar fanii sunt preocupati de pastrarea vie a memoriei si mostenirii sale.

 Ce parere aveti despre declaratia lui Jermaine Jackson referitoare la viitorul turneu?
 Esti un fan al Jackson 5 ? Care este cantecul tau preferatal Jacksons 5 ?

Source : Examiner

Niciun comentariu: