We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

joi, 7 iunie 2012

King of Pop: Michael Jackson's 'Bad' album to be re-released


Legendarul megastar, Michael Jackson-Regele Pop,face din nou prima pagină a ziarelor de azi.

Vestea anuntata de Contact Music,ca unul dintre cele mai populare albume ale lui Michael Jackson, "Bad",va fi re-released, atrage atentia milioanelor de fani. Albumul va fi o ediţie de lux, şi potrivit anuntului, va contine si un concert pe DVD - BAD live Wembley 1988.
Conform contractului incheiat pentru re-lansarea albumului,aceast lucru va avea loc în septembrie.  Potrivit aceluiaşi raport, co-executorii bunurilor lui Michael Jackson au declarat referindu-se la albumul BAD -

"Acesta a fost primul album pe care aproape toate piesele au fost scrise de către Michael,a fost de asemenea, primul album din istorie care a fost de  cinci ori consecutiv Number One. A fost realizat in doi ani,la un nivel artistic care i-ar fi luat altui artist zeci de ani pentru a avea un asemenea succes."




 Fanii sunt incantati de re-lansarea Albumului BAD, si sunt nerabdatori sa vada concertul de pe stadionul Wembley 1988,care va fi de asemenea lansat. Albumul a fost lansat iniţial în urma cu douăzeci şi cinci de ani.
Michael Jackson rămâne Regele Muzicii Pop, şi fanii săi din întreaga lume sunt întotdeauna încântaţi să-si arate sprijinul pentru idolul lor.



Ce parere aveţi despre aceasta stire ?
Care este melodia ta preferata de pe album?

source : Examiner

Niciun comentariu: