We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

marți, 20 aprilie 2010

22 APRILIE - EARTH DAY !!! MJ's Earth Message

" Earth Day is a day designed to inspire awareness and appreciation for the Earth's environment.
It is on 22 April"
EATH DAY a fost desemnata in scopul de a ne constientiza asupra grijii si atentiei pe care trebuie sa o acordam mediului nostru inconjurator.
Aceasta zi este 22 aprilie.
http://www.megaherth4mj.com/ , a produs acest tribut special pt ziua de 22 APRILIE.
MJ's Earth Message, EARTH SoNG , trebuie sa fie difuzate de cat mai multe posturi radio, bloguri, canale you tube, etc si ascultat de cat mai multe persoane in aceasta zi, si  tot restul lunii aprilie, pentru ca noi sa ne amintim, de "Mama Terra" asa cum trebuie, si poate sub impactul si forta pe care o transmite acest mesaj, asa cum numai MJJ stia sa transmita, sa se schimbe ceva, macar in noi, in  interior, pt ca apoi sa avem puterea de a face ceea ce suntem datori si in exterior,in jurul nostru....deci ascultati...si apoi...
http://www.youtube.com/watch?v=p-kL1FyqJD8



...Apoi faceti sa rasune acest cantec peste tot in 22 aprilie, si restul lunii aprilie, la serviciu, in difuzoarele supermarketurilor, din propriile playere, ipod, pc, etc...trimiteti mesaje prietenilor vostri, cereti unde aveti acces la posturile de radio, televiziune, locale sau nationale, sa difuzeze acest cantec...Iubitori ai lui MJJ sunt peste tot, in toate domeniile si in toate locurile mentionate mai sus, sa facem in asa fel incat acest mesaj sa se raspandeasca peste tot, si sa ajunga la cei care pot face aceasta difuzare in masa posibila !

Putem face aceste solicitari la YahooMusic, Google, MTV si alte posturi si statii radio unde avem acces, din tara sau din exterior, fiecare, unde stie, unde poate, unde are prieteni, sau pur si simplu ca mesaj de genul:

"Draga...(post radio,tv, site, etc, ), 22 apr este declarata " EARTH DAY !!! " va rugam sa difuzati "MJ's Earth Message http://www.youtube.com/watch?v=p-kL1FyqJD8  si  EARTH Song, cat mai des in aceasta zi si tot restul lunii aprilie. MULTUMIM "

EARTH SONG si MJ's Earth Message, trebuie sa invaluie planeta, mesajul sau trebuie sa faca sa se schimbe ceva in noi, astel incat atitudinea noastra sa se schimbe, si sa gasim in noi puterea de a face in sfarsit, lucrurile asa cum trebuie !!!

ALL for Michael !!!
ALL for us and our planet !!!!
LOVE, PEACE and FAITH !!!

Un comentariu:

MaX♥ spunea...

DA,RO..VOM FACE TOT POSIBILUL CA VIDEOCLIPUL LUI MICHAEL SA RASUNE PESTE TOT.Maine .:x CU PRILEJUL DE A NE SCHIMBA Sufleteste si Trupeste..ASA CUM SPUNEAI ..MULTUMIM INCA ODATA DE TOT CE FACI:x LOVE LIVES FOREVER!:x "GOD BLESS YOU"ALL>:d<