We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

luni, 8 februarie 2010

Cele mai recente stiri despre Michael Jackson

Nu mi-am propus sa promovez stiri pe acest blog, dar...sa dam cateva
titluri macar, si sa punctam ce s-a mai intamplat:

~"This Is It" DVD Tops US Charts~
DVD-ul  "This Is It"  este pe locul I in topul celor mai vandute DVD-uri in USA, raportat la sfarsitul saptamanii, in 31 Ian, urmat de "Surogates"-Nr2, "Saw IV"-Nr3, "Gamer"-4 si "Wip It " -Nr 5 ,
Sursa :Official Wire

~Fotografii cu Dr Murray vizitand locul de vesnica odihna al lui Michael~
Dr Murray a mers sa se reculeaga la Forest Lawn Memorial Park, vineri dupa amiaza. A fost vazut numai in exteriorul cladirii.




Sursa TMZ

~New York sarbatoreste lansarea "This Is It"~
Fanii sarbatoresc in New York lansarea oficiala a "This Is It"  -Michael Jackson  pe DVD si Blu-Ray alaturi de Travis Paine si Keny Ortega.



Sursa :Sony Pictures Entertainment.

~Avocatii Dr Murray vor sa foloseasca ca dovezi inregistrari filmate~

In construirea strategiei de aparare a avocatilor dr Murray in vederea procesului, in care va fi judecat pentru uciderea involuntara a megastarului prin administrarea unui coctail fatal de medicamente, avocatii Dr Murray vor sa foloseasca aceste inregistrari pentru a demonstra nevinovatia doctorului.
In acest mod vor sa sugereze ca King of Pop stia cum sa-si autoadministreze medicatia si ca era dependent de  17 ani.
Vor sa prezinta imagini de la repetitiile la This Is It, din depozitiile din 2007 referitoare la medicatia contra durerii, si din 2004 cand ar fi aparut beat intr-un film din colectia de la Neverland.
La Toya este furioasa ca Dr Murray contesta orice acuzatie, si-i zoreste pe politisti sa-l puna sub acuzatia de crima.
Avocatii vor sa foloseasca de asemenea , si inregistrarile si interviurile, in care Michael apare si povesteste despre medicatia sa, si in care admite, ca a luat de-a lungul timpului diverse medicamente pentru calmarea durerilor cauzate de problemele sale medicale. Ei vor sa-si construiasca pe aceasta baza, o solida aparare pentru Dr Murray, sperand ca prin prezentarea acestor inregistrari, Michael insusi sa-l disculpe pe doctor. De asemenea vor sa demonstreze ca Michael Jackson era un vechi dependent, care cunostea foarte bine si isi autoadministra diverse tipuri de calmante de cel putin 15 ani.
Prin aducerea acestor argumente avocatii spera sa obtina verdictul "nevinovat " pentru clientul lor.
Sursa :NewsOfTheWorld

Niciun comentariu: