We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

marți, 2 martie 2010

King of Pop calms the crowds during Haiti aid mission

Muzica lui Michael Jackson ii ajuta pe soldatii americani care distribuie ajutoare si participa la reconstructia tarii greu incercatei natiuni haitiene in urma devastatorului cutremur. Soldatii Diviziei 82nd Airborne care lucreaza in Port-au-Prince folosesc muzica lui Michael Jackson alaturi de alte cantece americane si haitiene pentru a calma populatia disperata, pe durata misiunilor de distributie a ajutoarelor.
Unul dintre soldati,Spc. Max, spunea ca i-a venit ideea sa foloseasca aceasta muzica pentru a calma multimea dezlantuita si infometata , pentru a putea duce la bun sfarsit misiunea de distributie a ajutoarelor, luna trecuta.
Ei incercau sa-i aseze in rand pe haitieni, pentru a putea distribui alimentele si atunci Max si-a pus Ipod-ul pe speeker si a dat drumul la mai multe melodii intre care si cele ale lui Michael Jackson , au observat ca acest lucru a mai calmat multimea si atunci au continuat asa si in zilele urmatoare si au constatat acelasi efect de calmare a spiritelor. Max a spus asta mai departe sefilor din divizia sa si despre efectele de calmare si de control al multimii cu ajutorul muzicii si acestia au autorizat folosirea pe scara larga acestui procedeu .
Cantecele lui Michael Jackson sunt de departe cele mai cunoscute si cele mai apreciate de haitieni, care incearca sa imite miscarile si pasii de dans ai megastarului.
Sursa :STARS and STRIPES

4 comentarii:

wha.. spunea...

OMG..RO ..APROAPE CA NICI NU IMI VINE SA CRED CE TOCMAI AM CITIT..NICI NU ESTE DE MIRARE CA ACEASTA MUZICA A LUI MICHAEL..CALMEAZA SPIRITELE..MULTIMEA..DE FAPT DACA NE GANDIM BINE SPECIAL PENTRU ASTA A FOST CONCEPUTA..ESTE UN INGER..SI FACE INCA "MINUNI" DINCOLO DE MOARTE..I LOVE YOU MICHAEL..THANK YOU MY FRIEND..

MaX spunea...

da,wha..ai dreptate .:X WE NEVER FORGET YOU,MICHAEL

simo spunea...

felicitari

simo spunea...

doamna,imi place foarte mult,aici,la tine