We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

miercuri, 3 martie 2010

The Sacrificial Lamb



VA rog ascultati-l cu atentie !!! si plz comentati !!

3 comentarii:

whatzup spunea...

da ro..AI PERFECTA DREPTATE AR TREBUI SA COMENTAM..insa nu stiu daca acest tip isi prezinta aici propria opinie..sau reprezinta opinia unei comunitati(fani,iubitori...whatever)..DA INTRA-ADEVAR A FOST UN MIEL SACRIFICAT DACA ASA VREM SA SPUNEM..IN VREMEA "SOLSTITIULUI DE VARA"..PENTRU A DISTRAGE ATENTIA DE LA PROBLEMELE UMANITATII..dar,crede-ma tot atat de "pasional" vorbesc atunci cand ma pornesc DESPRE DISPARITIA LUI MICHAEL..dar am invatat sa imi tin aceste pareri personale "neverificate"..tocmai pentru a nu imprastia neadevaruri..la fel si cu faptul ca "MICHAEL TRAIESTE"..viu printre noi..era o gluma nu?..exista persoane care vorbesc cu mare patos despre asta si nu imi place..e parerea mea..AS VREA DIN SUFLET SA FIE ASA,AS VREA..DAR NU ESTE..in schimb sunt de acord cu ceea ce a spus acolo acest "brother"..cum spune el..A AVUT PUTERE ASUPRA UMANITATII...A INFLUENTAT CU MUZICA LUI INTREGUL GLOB..SI A FOST UN INGER trimis pe pamant cu chip de "om"..PERSONAL MA OPRESC AICI..god bless you my angel..i love you more!!!..

Carmen spunea...

Eu nu inteleg prea bine engleza, deci comentariul lui Whatzup m-a ajutat. Eu l-am simtit ca si cum ar trai pana de curand.Cred ca sufletul lui Michael jackson sau incarcatura sa bioenergetica s-a ridicat undeva unde noi nu-l mai putem repera.Nu am crezut niciodata ca el ar mai fi in viata. Nu a fost sacrificat ca sa ne fie distrasa atentia de la problemele umanitatii. A FOST ASASINAT PENTRU BANI SI OPINIILE SALE ASUPRA LUMII, CARE RISCAU, PE FONDUL CRIZEI GENERALIZATE DIN LUME , SA AJUTE LA MOBILIZAREA CELOR CE VOR SA SCHIMBE LUMEA CA SI EL ! Pot fi si motive obscure noua, care s-au adaugat la cele de mai sus. We love you forever, Michael jackson !

Carmen spunea...

Si da, Whatzup, se temeau de puterea de influentare a lui Michael Jackson.Aveau dovada prin impactul pe care iesirile lui Michael in lume, fie ca erau concerte, fie interviuri sau alte ocazii, innebuneau pur si simplu oamenii, ii aduceau in extaz ! Nu-l mai voiau pe scena acesti "bancheri" de orice fel.