We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

luni, 4 ianuarie 2010

DANCING THE DREAM - LOVE


Iubirea e un lucru nostim de descris. E atat de usor sa o simti si totusi e atat de alunecoasa. E ca o bucata de sapun în baie – o ai în mana pana cand n-o strangi prea tare. Unii oameni isi petrec vietile cautand iubirea în afara lor. Ei cred ca trebuie s-o inhate, ca sa o aiba. Dar iubirea le aluneca din mana, la fel ca o bucata de sapun ud. Sa apuci iubirea nu e gresit, dar trebuie sa inveti sa o tii usor, cu grija. Las-o sa zboare atunci când vrea. Atunci când e lasata libera, iubirea este ceea ce face viata sa fie vie, vesela si noua. Este filonul si energia care inspira muzica mea, dansul meu, totul. Atata timp cat iubirea e în inima mea, ea e peste tot.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asa este,Michael Jackson. Miscarile de dans, versurile, melodiile sunt inspirate de iubirea ta pentru noi, oamenii, si pentru tot ce a creat Dumnezeu;cati oare au inteles focul dinlauntrul tau ? "I love you more !"...De la Carmen si a sa Puffy cu multe complimente pentru Ro si al sau TT (cantaretul ?)

Anonim spunea...

M:x(DUPA SITE-UL PROFM,RO):ASA E, "IUBIREA E CA vANTUL..NU O POTI VEDEA,DAR O POTI SIMTII"diN filmul A WALK TO REMEMBER