We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

duminică, 17 ianuarie 2010

NEVERLAND IN DUBLA VARIANTA



Un parc de distractii va fi construit in memoria Megastarului Michael Jackson, in orasul sau natal, Gary, din statul american Indiana, informeaza Mirror.co.uk. Acest parc tematic va fi insotit si de o replica identica a celebrei proprietati Neverland pe care Michael Jackson o detinea in California.
Domeniul Neverland, fosta proprietate a lui Michael Jackson, va deveni parc tematic, consacrat memoriei megastarului american, informeaza Sunday Express. Anuntul a fost facut de compania Capital Colony LLC, care a preluat Neverland, o proprietate evaluata la 120 de milioane de dolari.
Parcul ar putea fi deschis pentru public anul viitor.Surse de la Capital Colony LLC au anuntat ca ferma Neverland, aflata în proces de restaurare, va fi vanduta unui proprietar privat,fara a-i putea fi schimbata destinatia, aceea de a pastra vie memoria Regelui Muzicii Pop, transformand proprietatea într-o atractie turistica in amintirea Megastarului Michael Jackson.
Michael Jackson a cumparat Neverland în 1988 si l-a transformat într-un taram al fanteziei, megastarul invitand sute de copii sa beneficieze de atractiile parcului.
Michael Jackson descria Neverland-ul ca fiind "casa unde eu sunt Peter Pan si copiii acestei lumi vin sa ma vada". El a refuzat sa mai locuiasca acolo, dupa ce politia i-a perchezitionat de trei ori proprietatea.

*Capital Colony LCC = firma de investitii, cu capital privat, care preia propietati si active aflate in dificultate din pdv financiar, spre revanzare ulterioara, de aceea acum restaureaza domeniul Neverland, ii reda stralucirea prin lucrari de investitii, il face profitabil si apoi il revinde. Acesta este profilul de activitate al acestei institutii.Preia active, le administreaza, le face profitabile si le vinde ulterior sau le dizolva in cazul in care nu mai e nimic de facut.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Aceasta veste,ca Neverland se va redeschide anul viitor m-a facut fericita.Daca stii,Ro, eu postasem pe profm o idee zilele trecute sa solicitam sa se faca la Neverland ceva ce s-a facut pt Elvis Prisley la Graceland. Se vede treaba ca le-am prins fara sa stiu gandurile acestora de la firma Colonial din discutiile cu viitorul proprietar;cand ceva ma preocupa aflu ! Si mi-am dorit din tot sufletul asa ceva(cred ca si ceilalti fani) si chiar m-am rugat la Dumnezeu pt asta:sa fie pastrata vesnic amintirea lui Michael Jackson in cele mai bune ipostaze ale sale de artist si de om.Doamne ajuta ! "I love you more!"...Carmen the old from Neverland,like Michael Jackson

Anonim spunea...

De fapt firma Capital Colony, eu am comprimat...Carmen the old from Neverland, like Michael

ro spunea...

E frumos din partea lor...dar si "banos" ca de, nu se putea sa rateze asa ocazie ....dar mai bine asa decat sa nu aiba acest domeniu memorial...

Anonim spunea...

M:x (dupa site-ul profm,ro):Foarte frumos:X