We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

luni, 14 decembrie 2009

THE OFFICIAL MICHAEL JACKSON OPUS- UN ALBUM OFICIAL EXCEPTIONAL



Chiar daca a fost unul dintre cei mai mari artisti a secolului,Michael Jackson a ramas unul dintre cei mai discreti, neacordand decat rareori accesul la viata sa privata,activitatea sa si sursele sale de inspiratie, asfel incat dupa peste 4 decenii de cariera, doar cateva carti oficiale au fost publicate despre acest subiect.
In 7 decembrie 2009 a aparut o lucrare exceptionala, THE official Michael Jackson Opus, autorizat de megastar cu doar cateva saptamani inainte de prematura sa disparitie.
Mai mult decat doar o privire asupra carierei sale, OPUS-ul reprezinta o plonjare in radacinile creativitatii sale,in sursele influentelor sale si in istoria sa.Volumul contine 404 pagini de fotografii, eseuri redactate de apropiati sau colaboratori, poeme, documente prezentate in exclusuvitate care permit cititorului sa-l perceapa pe megastar in adevarata sa esenta si sa se apropie in modul cel mai just de opera si personalitatea sa.Albumul va fi insotit de Opus Reality care da acces la un continut 3D exclusiv care va fi in mod regulat imbogatit si reactualizat.
Cinci exemplare din acest album au o pagina suplimentara care contine dedicatii speciale adresate catre diferite celebritati si vor fi scoase la licitatie in beneficiul a 5 asociatii de caritate pe care le sustinea Michael Jackson.
THE OFFICIAL OPUS MICHAEL JACKSON ofera fara nici o indoiala o privire atat de intima si plina de informatii inedite despre megastar incat deja a incitat un puternic interes renumitelor publicatii si mass media precum Times, USA Today, Sky News,, Today Show (NBC) si chiar CNN.

Niciun comentariu: