We're innocently standing by, watching people lose their lives, It seems as if we had no voice, It's time for us to make a choice, Only god could decide, Who will live and who will die,....is my brother...oh no....Just let god decide......Why did you do it ?...oh,no,no,no...

We've had enough, MJ

luni, 14 decembrie 2009

SERATA PENTRU LANSAREA- THE OFFICIAL MICHAEL JACKSON OPUS- IN LONDRA




Pentru a sarbatori lansarea albumului OPUS MICHAEL JACKSON , KRAKEN Opus(editura) a organizat o serata de lansare in Londra in data de 16 decembrie. In timpul acestui eveniment fanii vor putea gasi albumul,prezentat in magazinul Opus Store (magazinul editurii Kraken Opus), si il vor putea comanda la un pret cu 10 % reducere.
O expozitie de tablouri marca Nate Giorgio ,incluzand cateva panze si litografii originale, va fi expusa in galeria magazinului Opus. Trebuie sa amintim ca artistul, care a avut si alte colaborari cu Michael Jackson semneaza crochiurile care marcheza inceputul fiecarui capitol al
albumului cat si caseta protectoare a albumului si va evoca in cateva cuvinte colaborarile sale anterioare cu megastarul.
Persoanele prezente la serata vor putea participa la o tombola la care vor fi puse in joc cateva exemplare din albumul OPUS, precum si alte premii a caror natura nu a fost precizata.
Beneficiile acumulate vor fi donate unei societati de caritate patronate de Michael Jackson.De asemenea un urias poster reprezentand coperta albumului DANGEROUS care va fi expus in magazin, fi scos si el la licitatie in cursul evenimentului.

Niciun comentariu: